Interieuradvies pakketten

Lukt het niet om jouw ideale interieur te realiseren? Wij van Studio IF helpen je graag met jouw interieur. Wij werken met verschillende pakketten waaruit je kan kiezen, lees hieronder hoe we te werk gaan.

 

 

We beginnen met het identificeren van jullie wensen. Tijdens een verkennend gesprek stellen we een aantal vragen en bekijken we samen inspiratiebeelden. Dit vind plaats bij ons in de studio en neemt circa 1 uur in beslag.  Tijdens dit gesprek worden er zaken besproken zoals om hoe veel kamers het gaat en waar hebben jullie behoefte aan. Wanneer jullie hebben aangeven welk pakket het beste bij jullie past, komen wij met een passende offerte.

 

 

 

 

 

De pakketten.

Pakket 1 Creëer je droomhuis met ons

Aan de hand van jullie wensen, die kenbaar zijn gemaakt tijdens ons intakegesprek, maken wij een interieurontwerp voor een of meerdere ruimtes. Dit ontwerp bestaat uit het volgende.

Bezoek op locatie en inmeten - Plattegrond in 2D - Verschillende 3D aanzichten - Kleuradvies - Lichtplan met suggesties - Moodboards - Materiaal samples - Meubelsuggesties.

Meubelsuggesties

Wij zijn in onze winkel dealer van verschillende merken. In ons ontwerp werken altijd met de merken die wij al vertegenwoordigen in de winkel. Van deze merken hebben wij dan ook meeste kennis en ervaring. Jullie zijn niet gebonden aan deze merken/ producten. Wanneer er zithoek wordt ingetekend, zijn jullie vrij deze te kopen waar jullie je het meest goed bij voelen.

Wanneer wij dit alles hebben uitgewerkt, komen jullie bij ons langs in de studio waar het plan wordt gepresenteerd. Wanneer nodig kan er kosteloos één correctie worden uitgevoerd.

De volgende opties bieden wij aan als aanvulling op pakket 1.

Bouwbegeleiding - Foto realistiche 3D renders - Logistiek management - Opslag

Ook gaan wij graag mee op pad naar externe partijen zoals keukenspeciaalzaak, vloeren leverancier, meubelmaker, etc, etc. Dit gebeurt op basis van ons uurtarief.

 

 

Pakket 2 Quick Fix

Heb jij thuis al heel veel zelf gedaan alleen ontbreekt er alleen nog die wauw factor dan is de Quick Fix misschien wel wat voor jou. Wat houdt dit in. Wij komen langs bij je thuis en nemen lekker van alles mee. Denk hierbij aan kleurstalen, stofstalen en verschillende materiaal samples. Tijdens ons bezoek geven wij ons advies en komen met een aantal suggesties. Mocht je toch nog even iets meer behoefte hebben aan een iets concreter plan, hebben wij nog de volgende opties bovenop het pakket ‘Quick Fix’

Plattegrond 2D en/of Meubelsuggesties

 

 Pakket 3 Afstylen

Ben je opzoek naar leuke accessoires om je huis net even die finishing touch te geven maar kom je er niet uit? Dan hebben wij misschien wel de oplossing. We komen bij je thuis met een hele hoop accessoires. Deze gaan wij voor je afstylen in de ruimte en laten we vervolgens achter zodat jullie even kunnen kijken wat je er van vindt. Vervolgens komen we de items die niet in de smaak valen ophalen en wat je wilt houden kan blijven staan. Bij een minimale besteding aan accessoires worden de kosten van dit pakket in mindering gebracht.

 

Vraag hier onder een vrijblijven kennismakingsgesprek aan