Interieuradvies

Lukt het niet om jouw ideale interieur te realiseren? Wij van Studio IF helpen je graag met jouw interieur. Of het nu gaat om een kleuradvies of een totaalpakket inclusief plattegronden, lichtplan en meubel keuze. Hieronder leggen wij uit hoe wij werken.

 

 We beginnen met het identificeren van jouw wensen. Tijdens een verkennend gesprek stellen we een aantal vragen en bekijken we inspiratiebeelden. Op basis van dit gesprek bepalen we hoeveel begeleiding je wilt ontvangen. We bespreken ook het budget dat je beschikbaar hebt.

Nadat we volledig begrijpen wat jouw behoeften zijn en wat je van ons verwacht, maken we een offerte op.

 

 

 

 

 Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van het ontwerp. Wanneer het ontwerp klaar is, wordt deze gepresenteerd in onze studio. Het ontwerp bevat 2D en 3D beelden die worden ondersteunt door materiaal samples.

Na het beantwoorden van eventuele vragen of het doen van aanpassingen, gaan we over tot de uitvoering. Wij hebben goede relaties opgebouwd met verschillende partijen zoals aannemers en leveranciers, door deze vrijblijvende samenwerking weten wij dat het project goed zal verlopen.

 

 

 

Kom langs in onze winkel met studio of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

info@studioif.nl

023-5318646